I skolan!

Hejsan, sitter just nu i skolan och börjar snart. Känner mig hur trött som helst, skulle vilja åka hem till min varma säng och sova hela dan. Men men måste gå i skolan så :) Efter skolan så kommer Daniel och hämtar mig sen blir det att hämta Ådi sen åka till veterinären för att han ska vaccineras.


♥ Världens bästa tjej asså!

Det hon säger är så sant asså! Så jävla skön är hon!

Detta gillar vi inte!!


Godmorgon!

Har nyss käkat lite frukost och ska snart fixa mitt hår och ta på mig lite kläder. Älskling ligger fortfarande i sängen och sover eftersom han inte ska t skolan. Fusk vill också ligga kvar i sängen. Men men igår så fyllde jag år och dagen tillbringade jag tillsammans med min älskling. Idag så händer inte så mycket vet inte om Daniel är kvar hemma tills jag slutar så ska nog plugga till naturkunskaps provet som jag har på torsdag. Nej nu ska jag fixa mig!


I bilen!

Hejsan, sitter just nu i Daniels bil. Igår så stod jag på Ica maxi från 3-6 och gjorde reklam för skolan och det var galet kallt ute. Sen efter det så träffade jag Daniel och va med honom sen vid 12 eller något sånt så åkte vi hem till mig. Idag så har jag vart på Marieberg från 11-2 sen åkte jag hem t mig och sen nu är jag fortfarande med honom. Imorn så fyller jag och då blir det att äta ute med Daniel, mamma och Micke tror jag. Kommer bli mys. Nej nu ska jag inte blogga mer idag!:*


Silicea!

Fick detta av min moster idag som hon köpte så jag får starkare, tjockare hår. Så detta ska jag dricka i 3 månader får se om det kommer att funka eller inte!


Godmorgon bitches♥

Sitter och kollar på TV och äter lite frukost med lilla Ådi. Han väckte mig minst 3-4 gånger inatt och behövde gå på ''toa''. Känns super skönt att han kan gå i koppel nu eftersom han var rädd att göra det förut men nu är det bättre. Idag så ska jag till Kumla vid 3 för att stå på ICA MAXI och göra reklam för skolan med Dilan, Erica, Lovis och min lärare sen skulle två till vara med. Kommer stå där till kl.6 och frysa ihjäl eftersom vi inte får stå inne men får se hur det kommer att bli. Sen ikvöll vet jag inte om Daniel kommer eller om jag ska till honom eller om det blir imorn ist får se. Nej nu ska jag äta lite frukost och sen hoppa in i duschen.
Videon är från igår när Ådi skäller på våran hund som är mycket större än honom


Pluggar!

Sitter nu hos min efterlängtade älskling och pluggar lite engelska medan han spelar något spel. Känner att jag är otroligt social på bloggen idag :) känns bra!


Dagens Outfit

Tröja - Mammas...
Byxor - H&M
Strumpor - New Yorker
Jag vet att jag står i sängen!:)


Detta beställde jag till min mobil!


♥När jag går ner...Vill du ha mer...

TJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D
Haha har nyss duschat och packat klart och redo att åka till älskling. Sak ta och gå ut med dara lite snabbt eftersom mamma är så lat av sig när det är kallt ute så då får jag ta och göra det istället. (Så snäll är jag). Kommer nog göra ett video inlägg denna vecka om jag hinner och orkar det vill säga annars så fixar jag det till nästa vecka. Nej nu ska jag gå ut i det kalla vädret!

♥Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego

Älskar denna låt har verkligen lyssnat sönder på den. Låten är ju rolig också typiskt killar att sjunga om tjejer ;) haha. Densen till låten lärde min moster mig, rolig är den iaf :D LYSSSSSSSSSSSSSSSSNA!!!!

Hindersmässan♥

Hejsan, sitter just nu i köket och äter lite och väntar på att älskling ska svara på mitt sms. Ska snart packa tror jag sen blir det att duscha lite sen åka till Kumla. Idag så jobbade jag och slutade 11 sen vid halv 12 drog jag, Dilan, Erica och Lovis in till Örebro för att göra en uppgift vi hade fått. Först drog vi till donken och käkade lite sen gick vi och letade efter Vild Hasse haha han var as läskig tycket jag men rolig var han med. Efter att ha pratat lite med honom så drog jag hem med halv 1 bussen känns as skönt att ha kommit hem tidigt måndag, tisdag och idag men imorn går jag hel dag. Har inte så mycket att skriva om nu men bloggar säkert mer senare idag :D
En video när Vild Hasse och Dilan går en runda i stan!

På bussen!

Godmorgon, sitter just nu på bussen på väg in till Örebro. Är inte lika trött som jag var igår på bussen men kommer säkert bli det senare och somna till. Igår så kunde inte älskling sova hos mig så jag åker nog till honom senare idag och sover där eftersom jag orkar inte vänta till helgen och saknar honom så mycket. Idag så händer inte alls mycket i skolan, nu på morgonen så ska jag jobba som igår sen slutar jag 10:50 sen blir det att gå till klassrummet sen så åker Dilan, Erica, jag och Lovis in till hindersmässan och gör en uppgift sen slutar jag efter det så det blir kort tag super skönt!:)


Får se om det blir 200 som gillar ;)

Kom igen nu då!


fan vad sugen jag vart på att dansa...

Efter denna video var jag super sugen på att börja dansa, får se kanske börjar dansa! :D

Beställt ny sak till mobilen!!♥


@ resecentrum

Sitter nu på resecentrum och väntar på bussen hem som går om 1 timma, idag så har jag jobbat från 8 till 11 men sluta halv så det var skönt. När jag kommer hem blir det att sova en timma sen plugga och fixa mat.


Jobbar!


Godmorgon bitches♥

Sitter och äter frukost nu och är lite stressad för är så sjukt seg på morgonen, så hinner inte blogga så mycket nu!
Men godmorgon på er iaf ;)

Orka...


Godnatt♥

Nu ska jag ta och lägga mig och tjocka vid TV och kolla på en film sen försöka sova. Skulle vilja ha min älskling här, men får hoppas han kommer imorgon. Godnatt världen!

6 dagar kvar♥

Hejsan, sitter i köket och pratar lite med mamma och har nyss fixat mina naglar. Jag vet att jag inte bloggat men kommer vara dåligt med bloggning nu eftersom jag går i skolan och har kille så jag kommer så klart lägga mer tid på det istället för att blogga men ska försöka. Idag har jag inte alls gjort mycket tog bussen till stan vid 11 och sen träffade jag Izabella. I helgen så har jag vart hos älskling, firade honom lite i lördags och så fick han presenter av mig. Sen på kvällen åkta vi in till stan och åkte runt lite där sen var vi hemma vid halv 12 12 ungefär. Sen i söndags så höll älskling på med bilen och så men min helg har iaf vart underbar. Imorn så ska jag upp tidigt eftersom jag ska jobba så kan inte åka taxi eftersom han kommer alltid 5-10 minuter senare till skolan så bättre att jag åker tidigare och kommer i tid. Sen efter skolan så får jag se om älskling åker med hem och sover där hos mig till onsdag. Nej nu ska jag hjälpa mamma med maten!

På väg till älskling!

Sitter nu i bilen på väg till Daniel får skjuts dit för att jag inte hittade mina saker och missade bussen. När jag kommer till honom blir det att fira lite sen ikv så får jag se vad som händer. Så bloggar nog inte mer idag!


Hmm?

Funderar på om jag ska göra denna tatuering tycker den är snygg som fan. Men får se blir nog nästa pr isf :)


FREDAG & jag älskar livet!♥

♥hej♥

Sitter just nu i skolan och håller på och skriver klart mitt peronliga brev till CV:t, hade glömt min lapp som jag hade skrivt allt på så fick skriva om det nu men det går fort. Idag så var jag på vårdcentralen vid 8 ungefär åkte dit helt ofixad med min one piece kändes as skönt :D Efter dä åkte jag hem och åt lite frukost igen sen fixa jag mig sen kjutsade min snälla pappa mig till skolan fast att jag ville ta bussen så jag var här vid 12...haha. Sen efter skolan ska jag hem en snabbis sen blir det att åka in till Örebro och möta upp Izabella sen handla en lite present till älkling eftersom jag ska fira honom imorn. Ska blir kul att Ådi ska med imorn för då lär han sig att bli van med mer folk och så :D Nej nu ska jag skriva klart och sen kolla om jag inte kans luta tidigare.

10 dagar kvar♥

Gokväll, har nyss ätit en kebabrulle och ja den smakade ju så där inte så jätte gott men det kändes skönt att iaf kunna äta lite. Idag så var jag i skolan hela dan och sen vid halv 3 ungefär så kom älskling och Chrille och hämtade mig sen så åkte vi hem till älskling och så sen åkte vi runt massa. Måste säga att han köpt en super snygg bil :) hehe. Imorn så ska jag till vårdcentralen för att ta blodprov så kommer till skolan vid 12 sen efter skolan blir det att åka till marieberg :) Inte alls långt kvar tills jag fyller bara 10 dagar kvar taggar som fan så jag kan köpa mitt nya löshår.

@ school

Hejsan, idag så åkte jag till skolan men känns som om jag skulle behöva va hemma får se hur det blir senare. Hoppas jah inte behöver åka hem eftersom jag ska till Daniel sen. Nej nu ska jag på lektion!
Så kan man se ut ibland ;)


Mina nästa köp♥♥♥♥♥♥♥♥

bara börja spara asså...

Detta ska jag leva på!

Blir att leva på detta i några dagar!


Vårdcentralen

Sitter nu i väntrummet på vårdcentralen har fått byt väntrum minst 4 gånger. Skönt att dom tar tag i det här nu, väntar på att få ta ett par tester för att se vad det är för fel på mig så blir nog att vara kvar här 30-40 minuter till..


Hemma igen♥

Godmorgon, ligger i sängen och kollar på Kim Possible haha var ett tag sen man kollade på det. Fick stanna hemma idag med eftersom jag hade hög feber inatt. Men ska tillbaka till vårdcentralen idag och kollao m dom vet nu vad jag har annars blir det att åka in till Örebro direkt. Igår levde jag på piggelin och ska göra det idag med :D känslan när man känner det kalla åka ner i halsen är så skönt. Nej nu ska jag förska plugga lite och vänta på att mamma kommer hem med medicine till halsen.

Hemma♥

Sitter just nu i soffan och pluggar, har pluggat som en galning haha :) nej men har pluggat mycket och har inte mycket kvar att göra klart. Idag så var jag hemma eftersom jag fortfaradne hade feber när jag vakna men tror det har gått ner nu så blir nog att åka till skolan imorn igen hoppas jag. Idag har inte gjort mycket har sovit mest sen bara kollat på TV. Skulle vilja åka och sova hos Daniel men tror inte det kommer att gå :( får vänta tills lördag! Nej nu ska jag skriva klart och sen blir det att gå till apoteket med Izabella.
Bild på mina naglar som Daniels mamma gjort på mig! Det är mina äkta naglar!


Sjuk...

"godmorgon" nej men jag har nyss vaknat känns skönt att ha sovit i 4 timmar ungefär. Idag åkte jag från skolan tidigare för att jag skulle till vårdcentralen och kolla min svullna hals, efter att ha varit där vart jag mycket sämre :( fick ont i hela kroppen, frös fast jag va super varm och sen fick jag feber.... Passar ju verkligen bra. Aja jag får stanna hemma imorn för att åka till en bättre doktor i Örebro eftersom dom på v-centralen inte vist varför det var svullet. Nej ska sova lite till nu och hoppas på att blir frisk till lördag för då ska jag fira älskling 18år!<3


I skolan!

Hejsan, sitter just nu i skolan och har matte. Mår inte alls bra känner jag min hals är galet svullen utan på så det synd verkligen :( jätte fult men men. Som sagt så har jag sovit hos älskling i helgen och det har vart underbart. Sen igår så fixade hans mamma mina naglar, lägger upp en bild senare. Nej men får se om jag åker hem senare.


@ Resecentrum!

Hejsan, sitter just nu i Örebro och väntar på tåget till Kumla. Skulle igentligen tagit ett tidigare tåg men kände att jag behövde sova ut lite. När jag kommer till Kumla blir det att möta älskling och sen åka hem till honom. Har ingen aning om vad vi ska göra men det blir nog att kolla på film eller ngt sånt :)
Gammal bild!


EGO kväll!

Tar en liten ego-kväll nu dagen innan jag åker till älskling. Känns super skönt att bara ta det lugnt och så. Tror inte det blir mer bloggande idag så får höra av mig imorn :*


Zyzz ;)


Helg♥

Hej.
Idag är det fredag den 13 och alla KOMMER att få otur så är det bara!!! Haha ne skoja. Ja som sagt så är det ju fredag den 13 som verkligen alla vet dom som inte vet kan ju checka facebook :) haha. Nej men idag så var det skola började 10 idag. Våra lektioner har vart as chill vi har inte gjort ett skit skrev ett CV på två lektioner känns ju bra. Efter skolan så hämtade pappa mig och då åkte vi och handla lite sen hem, när jag kom hem så träffade jag min älskade Ådi som var med mamma men ska nog snart gå och hämta honom. Senare så ska jag plugga lite sen ska jag bara ta det lugnt med ett varmt bad eftersom jag har blivit så äckligt hes. Och imorn så ska jag åka till världen bästa Daniel, saknar honom super mycket går inte att beskriva det. Så kommer nog bli dåligt med bloggande denna helg eftersom jag sover hos honom imorn och kommer hem på måndag efter skolan :D Nej nu ska jag äta något sen plugga.

Fredag den 13

Hejsan, sitter just nu på bussen in mot Örebro sen blir det att vänta på tåget och åka till skolan. Tycker det är super skönt att vi börjar senare på fredagar och slutar tidigt med! Älskar min skola! Men skit samma xD idag så är det ju fredag den 13 "oturs" dagen, fattar inte varför man ska hålla på och bara "ååh idag är det fredag den 13 och hoppas inget händer mig" liksom va fan ta fredagen som en helt vanlig dag som alla andra?! Aja jag tror inte på sånt skit att jag får otur eller sånt, alla får liksom otur bara för det är fredag den 13 så betyder det inte att man får mera otur -. Nej nu orkar jag inte skriva mer :)


Torsdag♥

Hejsan, sitter just nu och lyssnar på musik med Ådi. Har pluggat lite men får plugga lite mer imorn och i helgen också. Idag så har jag inte gjort så mycket vart i skolan och på morgonen när det regna som fan var vi tvugna att gå till Bajsverket det var verkligen super kul... fyfan vad det luktade asså trodde jag skulle dö när vi gick in i det första rummet. Sen efter dä gick vi tillbaka till skolan och gjorde inte så mycket, jag Erica och Lovis satt och skratta som fan åt skånska ord. Sen vid 1 vtog jag bussen till stan. Vet inte vad som händer sen ska duscha tror jag sen sova. Fast imorn börjar man ju 10 så det är super skönt tycker jag. Nej nu ska jag packa och gå till pappa.
Bilder från idag!





Godmorgon Onsdag!

Har nyss ätit frukost och nu ligger jag och kollar på Kuzco. Har fått så sjukt ont i huvudet och är super varm så får se om jag orkar med hela dagen. Får ta med lite Alvedon. Idag så ska jag plugga när jag kommer hem sen försöka åka till Daniel på kvällen och sova där. Nej nu ska jag kolla klart sen fixa mig.


Under 2011 har jag gjort..

Druckit alkohol?- Ja.

Rökt?- Ja

Snusat?- Testat ja .

Däckat?- Ne?!

Blivit påkommen?- Med vad? Men ja det har jag xD

Kysst en främling?- Nej.

Fått ett sugmärke?- Ja.

Gjort ett sugmärke?- Vet inte :o

Strulat med fler än en person under 24 timmar?- Nej

Kysst en tjej i klassen?- Hmm ne inte vad jag kommer ihåg :)

Gjort något dumt?- Klart

Gjort något som du ångrar?- Nja.

Strulat med ditt ex?- Nej

Fixat dig i timmar?- Haha ja ;).

Gråtit inför mer än 10 personer?- Ja säkert.

Smygit ut?- Ja klart :D

 

Sovit bredvid nån av samma kön?- Japp.

Sovit bredvid nån av motsatt kön?- Ja :)

Lekt med någons känslor?- Nej!

Älskat någon som du skulle göra vad som helst för?- ja.

Gråtit dig till sömns?- mm

Gråtit framför någon du älskar?- Japp.

Haft sex ute i skogen?- Haha nej :o

Kysst en tjej?- Japp

Vaknat av att du gråter?- Ja :/

Skrikit ord som "hora" och "slampa" till någon?- Ja xD

Mått bättre eller sämre av alkohol?- Hmm..

Blivit slagen på skoj?- Japp ;)

Lärt känna över 10 st nya människor?- Japp :)

Varit på en solsemester?- JAAAAAAAAAAAAA

Badat i havet?- JAPP :D

Har haft snöbollskrig?- Ja :o

 

Sett en hel fotbollsmatch? - Självklart

Inte sovit på en hel natt?- Japp

Varit på sjukhuset? - Ja...

Sovit i över 12 timmar?- Ja haha.

Sett en film mer än 10 gånger?- Nej

Tagit någon på röven?- Om jag har haha ;)

 

Lärt känna någon via internet?- Säkert.

Fått ett IG?- Ja..

Åkt buss i över 10 timmar?- Nej förfan.

Varit ute en hel natt?- Japp.

Blivit tagen av polisen?-  NE :D


Ådi tycker om kameran


Mysigt med snö..


Första skoldagen efter lovet!

Hejsan, ligger i sängen och ska snart sova är trött som fan efter första skoldagen haha. Idag har jag inte gjort mycket när jag kom t stan så handla jag en leksak till Ådi sen lite saker till mig. När jag kom hem åt jag sen somnade jag direkt. Nej nu ska jag sova tror jag!
Blev en gammal bild!


Äntligen mat!


Godmorgon!!!

Hejsan, har nyss sminkat klart mig och ska snart ta på mig lite kläder och sen gå till taxin. Är super trött eftersom Ådi höll mig uppe halva natten. Just nu håller han på och leker lite och snart måste jag lämna honom :( haha vill inte till skolan vill vara hemma med min lilla Ådi men slutar tidigt idag så det är bra :) nej nu ska jag ta på mig!


Söta Ådi!

Hade nyss somnat sen hör jag hur Ådi gnäller och måste gå ut, nu är han super sprallig och kommer vara det ett bra tag. Känner att jag kommer få mycket sömn inatt...men men älskar han ändå!<3


Skola imorn!

Hejsan, ligger just nu i sängen med sötaste Ådi som hoppar runt och biter i sin leksak. Daniel har åkt hem han åkte för ungefär 1 timma sen eller mer, vi har haft en super mysig helg och skulle vilja att han va kvar inatt med men det är skola imorn och det blir krångligt och så. Som sagt så är det skola imorn ska bli kul fast ändå inte men får träffa massa saknade folk och så, så ikväll ska jag lägga mig tidigt är super trött så somnar säkert snart haha. Nu ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar!


Min nya hund!

Hejsan, har typ nyss kommit hem från Karlskoga och detta fick jag med mig hem :D


Godmorgon!

Hejsan, ligger just nu i sängen bredvid en sovande och super söt Daniel. Tänker inte väcka honom än men får göra det snart. Igår så hann jag inte blogga för att jag städa mitt rum och sånt och sen vid halv 7 kom Daniel hit. Idag så ska vi till Karlskoga och göra en sak får se om jag visar er blogg läsare senare vad ja gjort där ;) hehe. Nej nu ska jag ta och väcka honom tror jag.


För dom som inte vet!

Hej tänkte berätta en sak som alla blogg läsare kanske inte vet. Jag har ju nämnt Daniel i ett antal blogg inlägg och som vissa vet så är jag tillsammans med honom. Vi blev tillsammans den 3 Januari för 2 dagar sen. Och ja det var nog allt jag skulle säga, så nu vet ni att Daniel är min kille! :D


Örebro

Hejsan, sitter just nu och väntar på bussen hem som går 19:13 känns som om det är en evighet kvar. Som sagt så sova jag hos Daniel igår och vi har typ sovit hela dan idag med. Kommer nog inte kunna sova inatt men men ;) när jag kommer hem ska jag till mamma sen hem till pappa och äta sen får vi se vad som händer. Imorn så ska jag plugga, städa och sen kommer Daniel hit och sover hos mig. Men jag bloggar när jag kommer hem :)
Bild på Daniel när han spelar eller ngt sånt!


Querido esta noite você é meu!

Sitter just nu på bussen in till stan för att ta tåget till Kumla. Idag har jag inte gjort så mycket har pluggat ganska mycket och sen gjort lite andra saker. På måndag så börjar man skolan igen, ska faktiskt bli lite kul haha :) hoppas jag. Nej nu ska jag lyssna på musik.


Godmorgon bitches...

vaknade nyss och känner att jag inte alls är på humör idag pga allt jävla omoget skit igår. Folk skrev massa så somnade inte fören vid 3-4. Aja ska snsart ta och äta frukost sen duscha och sen måste jag plugga lite sen ikväll ska jag åka till Daniel och sova där, ska bli skönt att få träffa honom igen. Nej nu ska jag vakna till lite och äta frukost :D

Tjockiskväll

Hejsan, ligger just nu i sängen med lite goda saker. Kom hem för ungefär 20 minuter sen. Idag så har jag vart med Daniel som sagt och vi har kollat på film och sånt, haft super kul. Imorn så ska jag ta och plugga lite tror jag och ta det lugnt. Har inte så mycket att skriva just nu ;)


På bussen!

Hejsan, sitter just nu på bussen in till stan sen blir det att åka till Kumla men eftersom aldrig bussar och tåg går i rätt tid så får jag vänta på tåget i 1 timma. Så blir nog att få på stan en stund. Det är bara 26 dagar kvar tills jag fyller och 5 månader och 20 dagar kvar tills jag åker till Turkiet. Detta år kommer bli ett toppen år känner jag på mig!:D
Jag på nyår!


Hemma♥

Hejsan, nu har jag äntligen kommer hem från Göteborg. Har haft riktigt underbara dagar där med massa underbara folk. Jag bloggade inte så mycket där för att jag inte orkade sen hade jag annat att göra. Tog tåget från Göteborg 5 och var i Örebro nästan 10. Det var sjukt jobbigt att åka så länge men sova ändå nästan hela tiden som tur ;) Imorn så ska jag åka till Kumla för att träffa Daniel sen blir det att vara med honom så kommer inte blogga så mycket imorn heller för vet inte när jag kommer hem från honom men det blir nog någon gång :D Nej nu ska jag ta och byta om sen lägga mig och sova.

RSS 2.0