Skolan

Hejsan, sitter just nu i skolan och Dilan försöker lära oss att sjunga på Turkiska men det går inte så bra. Jag ska snart gå till tåget ungefär 15 minuter kvar sen ska jag in till stan och köpa en sak sen blir det att opereras. Är inte alls taggad hehe mer rädd faktiskt men det kommer gå bra. Jag bloggar när jag kommer hem om inte mår så dåligt!:)
Fin bild Izabella tog på mig xD


Godmorgon!

Hejsan, ligger just nu i sängen och har sjukt ont i huvudet fortfarande, ska snart klä på mig och sen gå ner och jobba. Igår så var jag i Stockholm och det var helt okej utom att jag fick feber och sånt inge kul alls. Idag så ska jag operera min tå pga att jag fått en jävla infektion av ett nageltrång(stavning) så slutat tidigare idag. Nej nu ska jag fixa mig!



Godnatt♥

Sitter ju i sängen och är galet trött, ska snart sova fast innan måste jag packa tills imorn. Ska försöka åka till skolan imorn eftersom vi drar till stor staden STOCKHOLM. Ja har inte så mycket att säg mer än att jag nu ska packa sen sova bloggar imorn innan jag åker eller så bloggar jag på bussen får se :D

Norlie & KKV - När jag går ner♥


Dagens Chill Outfit♥

Krage - Gina
Tröja - Pappas
Mjukisar - Gustavs:$

Dålig start på dagen♥

Hejsan, idag så har jag vart hemma från skolan pga att jag var på vårdcentralen och kollat min infektion. Har vart där flera gånger och dom säger bara att jag ska vänta och idag så gick jag en tid för att operera mig och det kommer bli på onsdag. Så får se om jag åker till skolan imorn, vi ska ju till Stockholm och vill ju inte missa det så får se hur det kommer bli. Senare så ska jag till Izabella för att färga hennes hår sen får vi se vad vi hittar på. Nej nu ska jag plugga lite.

Söndag!

Hejsan, ligger just nu i soffan och kollar på superhjältarna och är så enormt trött. Funderar på om jag inte ska ta ett varmt bad efter filmen och sen gå och lägga mig får se. Gårdagen var sjukt rolig och underbar, den kvällen måste verkligen göras om :) nej nu ska jag kolla klart på filmen!


baby tonight♥

Hejsanm har nyss fixat håret och ska snart sminka mig lite sen gå hem till en kompis och sen blir det hem till mamma och fixa lite. Vid 7 så kommer ett par och hämtar mig sen blir det inte till Örebro. Idag så var jag tvungen att gå upp vid 9 för att packa hos mamma sen dra till pappa sen har jag träffat lite folk. Nej men nu ska jag fixa mig och så bloggar imorn!

Sent inlägg!

Hejsan, ligger i sängen just nu En kompis till mig har nyss åkt hem och vi har haft det roligt kollat på skräck film och sånt. Är så sjukt trött så ska sova nu. Bloggar när jag vaknar! Godnatt!


Stressig morgon♥

Hejsan, ska snart åka in till stan och sen vidare mot Kumla. Som sagt så ska jag vara på skogstorp skolan efter 3 -.- är inte så jätte taggad men aa får se kanske bli kul vem vet :) Nej nu ska jag packa klart och sen gå ner till bussen!

Tack för din beställning!

Beställt nyårs klänning - check

Kolla & tänk sedan efter♥


bby it is empty without you, miss you so much♥

'

Nu ska jag ta ett vamt bad och ta det lugnt. Bloggar mera sen!:D

Mina älsklingar har kommit♥

Hej nyss städat klart hela lägenheten och ja man kan ju säga att det tog lång tid mitt rum tog ca 3 timmar. Ska snart plugga lite sen blir det att göra lite mat. Sen måste jag packa eftersom att jag inte kommer vara hemma någon gång imorn eller jo på morgonen men sen efter skolan drar jag, Dilan, Erica, Lovis och våra lärare till skogstorpskolan för att fixa allt till mässan som kommer vara där på kvällen. Så kommer vara på skogstorpskolan från kl:15.00-21.30 -.- kommer vara död efter men som tur börjar vi inte fören vid 10 på fredagar så det ska nog gå bra. Är jätte taggad på att göra något riktigt kul i helgen så får se om det kommer hända någor roligt :D
Mina skal som jag fick idag!






Dagens/Gårdagens Outfit♥

Dagens outfit!
Kläning-vet inte
Linne(under)-H&M
Leggings-H&M
Krage-Ginatricot
Gårdagens outfit!
Krage-Ginatricot
Tröja-H&M
Jeans-H&M

I skolan!

Sitter ju nu i skolan och har matte och jag orkar seriöst inte ha matte på morgonen. Haha trodde vi skulle ha matte prov imorn men som tur är det nästa tisdag så då hinner jag plugga. Fast nästa tisdag ska vi till Stockholm så blir nog inget matte prov då heller ;) haha nej nu ska jag nog ta och jobba lite!
Haha duktig jag är på matten asså:D


Mot skolan!

Hejsan, sitter just nu i taxin på väg till skolan. Är sjukt trött så bloggar när jag kommer hem!:*


Dags att sova!

Hejsan, tänkte göra ett litet snabbt inlägg nu innan jag går och lägger mig. Just nu ligger jag i sängen och smsar lite ska snart sova för är sjukt trött. Idag så har jag slingat Izabellas hår som några redan vet eller ja dom som har mig på fb. När vi var klara hade vi en helt vanlig söndags kväll, för kul hade vi asså. Men nu ska jag sova bloggar mera imorn!:*


Chillar i soffan!!

Hejsan, sitter just nu i soffan och tar det lugnt i min sjukt mysiga rosa morgonrock. Är sjukt lat så bloggar från min iPhone ist för att göra det med datorn som är i mitt knä. Ja idag så har jag tvättat lite kläder sen vart på ica och handlat lite mat och sånt med pappa. Ska snart ta och äta något eller så och senare kommer Izabella hit haha och då kommer det säkert komma upp mycket roliga bilder . Nej nu ska jag säga hejdå till pappa och sen släppa ut Dara!:D


Bilder från ikväll med Izabella♥

Jag älskar dig♥

Gokväll♥

Hejsan, har tyvärr inte orkat blogga något idag pga att jag har fixat med mobilen sen har jag gjort annat. Så idag har jag mest tagit det lugnt och sen beställt hem lite saker till min iPhone med pappa sen har jag inte gjort så mycket mer. Ikväll så vet jag inte vad som händer ska nog titta på en film här hemma och bara ta det lugnt. Imorn ska jag plugga hela dagen tror jag kanske städa mitt rum lite hos mamma. Skulle behövas. Nej nu ska jag ta och kolla när maten är klar så får se om det blir något mer bloggande ikväll.

Dagens diss♥

Seriöst idag när jag skulle ladda ner temple run så hittade jag inte det och då fick jag damp sen så säger en kompis till mig att dom tagit bort det :( Blev ju jätte ledsen vad är meningen med att ha en iPhone och sen kan man inte spela sitt favorit spel. Blev riktigt besviken. Men får hoppas att det kommer tillbaka så jag kan ladda ner det :D

Ny mobil♥


Trött som alltid!

hejsan, har nyss ätit och ska snart ta och fixa mig sen blir det att packa lite. Idag har jg inte gjort alls mycket fick stressa som fan till TAXIN idag bara för en buss in kom så gick gå till min förra skola -.- haha. Imorn så ska jag vara på skogstorp skolan hela dan och informera alla 8or och 9or ska bli kul sen fixa upp lite till mässan som är på torsdag :D Nej nu har jag inte tid att blogga mer. Just imorn får jag en ny mobil :D:D:D vi får se vilken det blir.
jag just nu

Bio med mamma ikv♥

Hejsan, sitter just nu och kollar på Karatefyllan, garvar så jag tror jag dör. Idag har jag jobbat var sjukt trött och skratta som fan i slutet och efter dä gick Erica och jag tillbaka till skolan och då fick vi veta att vi skulle leka att en var blind,skadad och sen döv. Haha jag fick vara döv och det var sjukt kul faktiskt. Ska snart fixa mig lite sen blir det att ta bussen in till stan med mamma och då blir det att gå på Breaking dawn premiären. Ska bli super kul. Nej nu ska jag fortsätta kolla på Karatefyllan.
Förlåt att jag inte har bloggat men har haft mycket att göra och saker har hänt. Men kommer försöka bloggar mera nästa vecka eller efter fredan får se!


@Izabellas place!

Hejsan, är just nu hos Izabella och ruttnar lite. Idag så var jag inte i skolan för att jag hade migrän och var hostig, har inte tid att blogga så mycket mer nu för Izabella ska sminka mig till någon uppgift hon har i skolan så brb!

Blogg paus♥

hejsan, kommer att ta en blogg paus ett tag nu. Kommer att blogga när jag känner för det och nu så är det lite saker som har hänt och det gör att jag verkligen inte känner att jag vill blogga men kommer säkert blogga imorn men får se!

11/11 - 11

Hejsan, just nu sitter jag och fryser som fan i soffan och kollar lite på TV. Idag så var det skola började 10 och slutade 1 så det var inte en sån lång dag idag. Senare vet jag inte vad som händer kanske åker till Kumla eller så stannar jag kvar i Oden och hittar på något. Nej nu ska jag ta och kolla lite på TV eller sova lite trött som fan är jag med.

Mot Skolan♥

Nu drar jag mot skolan bloggar när ajg kommer hem :)

In till Örebro stad♥

Hejsan, blir ett snabbt inlägg kom nyss hem från skolan och ska byta om lite snabbt sen blir det att åka in till Örebro för att möta upp mamma sen gå hem till min moster som fyller år. Hoppas det är mycket fika där för hon är galet duktig på att baka :D Nej nu ska jag byta om! :D

Grattis till Izabella Odenmarck♥

16ÅR IDAG!♥♥♥♥♥♥

Bara tanken får mig att mår dåligt♥

hejsan, idag vart det inge skola pga en sak så stanna hemma idag. Ska snart börja plugga och sen blir det att ta ett varmt bad och bara glömma allt, är inte på blogg humör idag så kommer nog inte bli något mer bloggande...

Mysa kan man göra varje kväll♥

Gokväll alla läsare, har nyss kommit ur duschen och ska snart ta och äta lite mat. Efter dä blir det att kolla på en film med mamma och sen sova. Just på onsdag behöver jag inte gå upp 5 något mer utan jag ska få åka taxi till skolan och den går 7.20 från mig så det är chill. Men hoppas verkligen inte taxin är ful då kommer jag inte vilja åka med haha. Nej nu ska jag äta. Bloggar mera imorn eller senare får se! :D

Dagens Låt♥


Måndag♥

Hejsan, kom nyss hem från skolan och väntar ett samtal från vårdcentralen. Idag så har jag inte gjort så mycket varti skolan och det var galet segt men lite skönt att ändå komma tillbaka. Idag så vet jag inte riktigt vad som händer ska försöka få en tid på vårdcentralen och sen blir det att plugga lite och träffa Izabella. Imorn fyller världens bästa ''stora syster'' år och då blir det go'fika hemma hos Izabella imorn tagga :D:D:D
Bloggar mera sen och ska försöka ha med kameran mycket mer nu så det kommer in nya bilder.
Saknar VÄRMEN så enormt mkt!

Vet inte vad jag ska välja♥

Gokväll eller hur man säger, sitter i min säng och kollar på en film sen kollar jag också på Jul och Nyårs klänningar, har hittat jätte många men vet verkligen inte vilka 2 jag ska välja. Får be mamma om hjälp. Idag ska har jag latat mig hela dann skulle ha pluggat men var för lat så ska verkligen försöka att göra det imorn. På måndag är det skola igen och är då inte alls så jätte taggad. Skulle vilja ha mer lov eller varför inte ha tagit studenten så man har ett jobb, ååh vad skönt det skulle vara menmen har ungefär 2½ år kvar. På måndag ska jag försöka lämna in min mobil för klarar seriöst inte av att ha min andra äckliga,sega fula mobil, så ska be mamma om pengar för han sa att hon skulle hjälpa mig att betala och jag får ju inte pengar för en 30-31:a nej nu ska jag kolla vidare :D

Seg som fan♥

Hejsan, bloggade inte något igår för att jag var så sjukt trött så jag somnade i soffan och orkade inte göra ett skit. Idag är det samma, trött som fan och känns som om jag inte sovit på 1000 år bara jag inte blir sjuk nu när skolan ska börja. Idag har jag inte gjort något har sovit och sen kollat lite på TV. Och ska snart skriva klart mitt CV som jag aldrig blev klar med när jag skulle skriva det sist. Sen ikv vet jag inte vad som händer ska kanske kolla på någon film eller så blir det att plugga lite får se. Imorn är det söndag och då får jag inte vara lat för då måste jag läsa till mitt prov som jag inte klarade för jag inte läste alla kapitel.
någon som taggar till snön ?

Mot Örebro & Sen Kumla♥

Hejsan, gör ett snabbt inlägg nu. Har nyss fixat mig och ska snart ta på mig för att gå ut till bussen. Så blir det att åka in till Örebro med mamma för hon ska till Micke sen tar jag bussen till Kumla för att träffa Jonte och typ fira honom eller något sånt. Idag har inte gjort ett skit har duschat och sen legat och lata mig i soffan och kollat på film, imorn ska ska jag kanske inte till Marieberg med pappa för att kolla ny tvättmaskin och kanske en ny mobil till mig. Men får se hur morgondagen ser ut. Bloggar kanske hemma hos Jonte eller så gör jag det imorn!

Nytt I Garderoben♥

Här kommer sakerna som jag köpte i Tisdags när jag var i stan med Izabella.

i miss you♥

Godmorgon alla söta bloggläsare. Sitter just nu vid min dator och sen sitter jag vid mammas dator för att jag ska ladda ner en film. Ska snart fixa mitt hår och sen ta på mig kläder sen blir det att städa mitt rum och lite sånt, nej nu har jag inte tid att blogga mera.
ps. Grattis Jonte!♥


00:15

Har nyss kollat klart på Freedom Writers, det var seriöst den bästa filmen jag sett på länge älskar den. Fick mig att tänka på mycket. Innan den filmen så kollade jag på Grown Ups hade inte sett den förut xD haha är lite efter men den var ganska bra inte jätte bra men den dög. Nu ska jag kolla på en annan film men vet inte vilken det blir än eller så kanske jag går och lägger mig har fått sånt sjuk huvudvärk så känns som om huvudet ska sprängas :( menmen bloggar mera imorn/idag!

Mys kväll♥

Hejsan, blir ett snabbt inlägg. Har nyss duschat och nu ska jag och älsklings Dara kolla på film och ha det gött, är ensam hemma så det är också skönt.

And I don't want the world to see me, cause I don't think that they'd understand♥

'
Hejsan, kom nyss hem har vart på ica och handlat massa gott som jag ska ha ikväll. Bloggar lite snabbt nu för ska gå och göra lite mat sen duscha sen blir det mys med Dara och kolla film! Puss så länge :)

The reason why boys are so much better then girls!♥

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

2 November♥

Hejsan, sitter just nu i soffan och pratar lite med mamma och skriver mitt CV till *****, ska snart börja plugga lite men funderar på om jag inte ska ta ett långt och varmt bad innan. Får se. Så idag ska jag inte göra ett skit ska bara ta det lugnt och plugga hela dan. Igår så var jag i stan med Izabella och vi hade super kul, vi åkte in vid halv 11 och var framme typ 11. Efter så åkte jag till Kumla för att träffa Jonte och sen vid 6 åkte jag hem. Jag lägger upp bilder på det jag har köptt senare idag. Just min iPhone är ju sönder som ni vet och jag gick till ett ställe och fråga hur mycket det skulle kosta för att fixa glaset och det kostade bara 700kr så det var inte så farligt. Sen så ska jag ändra så jag får en vit bakgrund och det skulle också kosta 700kr så det blir alltså 1400kr :D Men mamma är så snäll och skulle betala lite åt mig!♥ Fast ska nog tjata lite mera på pappa om att få en iPhone 4, för han sa i Turkiet att han ade tänkt köpa en!! :D

Ny Månad, Nya dagar, Ny Längtan♥

Godmorgon, vaknade för ungefär 15 minuter sen och ska snart ta och duscha sen blir det att äta frukost och fixa mig. Idag så ska jag in till stan med Izabella och efter så ska jag till Kumla tror jag, hoppas inte att det regnar idag då kommer jag bli ledsen x) haha. Nej nu ska jag ta och kolla lite på TV sen blir det att duscha :D

RSS 2.0