Söndag♥

Hejsan, sitter jut nu i soffan och pluggar lite har gjort det sen 10 och är inte klar än. Orkar inte plugga mer just nu, funderar på om jag ska dra ut en stund nu när solen äntligen har kommit fram. Igår gjorde jag inte alls mycket färgade bort min utväxt men det vart ju lite så där missade visst lite där bak haha. Men det får jag ta och fixa i veckan eller så. Sen på kvällen skulle jag kolla på en film jag ladda ner men så klar så dampa min dator och det funka inte så gick upp och la mig sen kolla jag på tv. Aja senare idag så ska jag fixa mig lite sen vänta på älsklingen kommer sen blir det att äta lite och sen blir det att kolla på JERSEY SHORE!!!♥♥♥♥♥ Har längtat som fan efter att det ska komma. Nej nu ska jag la fortsätta att plugga!

Segaste lördagen på länge....

Sitter just nu i soffan och tråkar sönder, det är verkligen den segaste lördagen på länge kan jag ju säga. Finns verkligen inget att göra. Menmen sånt är ju livet ibland, har ju min lilla Ådi så får lägga mig i sängen och kolla på film eller något sånt. Nej nu har jag inget mer att skriva så hör av mig imorn!

Ge mig♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Lördag lördag lördag lördag♥

Hej, har nyss kommit in efter en lång promenad med min lilla Ådi. Super skönt att han ny kan gå i koppel nu så slipper man gå runt och bära honom. Idag har jag inte alls gjort mycket har fixat lite saker och så sen har jag vart ute. Måste snart börja plugga lite och så sen ikväll vet jag inte vad som händer kanske kollar på Melodifestivalen som alla andra Svenskar ska göra eller ?! Haha. Imorn så ska jag inte göra ett skit bara chilla och så kommer älsklingen på kvällen och sover här. Nej nu ska jag göra annat :)

♥ Något alla borde se ♥


Oj jag har en blogg ?!

Godmorgon!
Känner att jag inte har bloggat på riktigt länge så bloggar lite nu när jag har tid. Just nu sitter jag hos älskling och ska snart städa lite sen blir det att vänta på att han ska komma hem. Jag har inte bloggad på sjukt länge för jag har inte haft tid alls. Jag har då vart här hos Daniel i 2 veckor nu eftersom hans föräldrar vart bort resta sen har det hänt lite saker också som gjort att jag inte orkat blogga. Kollade min mejl och några eller aa 4st hade mejlat och fråga hur det hade gått i fredags natt då jag och Daniel hade krockat med bilen. Och ja det gick jätte bra är inte skadat som tur har bara lite ont i ryggen och så men det är inte farligt alls, men som sagt vissa kan ju inte köra bil. Ja vet inte vad jag ska skriva om mer men ska fixa mig lite och sen städa så får se om jag bloggar mera när jag kommer hem eller om jag tar det imorn :)
Hehe fick bli en bild älsklingens snygga bil!♥

RSS 2.0