Svar till random person

Anonym om ♥ ångrar mig så sjukt mycket:
Hade du inte kastat den där tröjan?
jag vill ha den!!
Svar: Vilken jävla tröja? Har du inte råd att köpa egen tröja eller ?Haha. Och vem fan är du? Alla dom bilderna jag la upp är både 1-2 gamla så aa har inget mer att skriva till dig ''Anonym''

@ mickes place

Gokväll sitter just nu hos Micke med mamma, vi har vart och spelat biljard och massa annat spel riktigt kul faktiskt. Och nu sitter vi hos Micke hennes kille, fast det kanske ni redan fatta ;) haha. Ska snart kolla på big brother sen blir det att sova. Imorn ska jag hem och hjälpa pappa sen blir det att åka till älsklingen på kvällen kommer bli toppen. Men bloggar mer imorn om jag hinner.


Gröna grodan!❤

Sitter just nu på gröna grodan och fikar med mamma, Micke och min kusin. Riktigt mysigt faktiskt men skulle ju självklart vara mysigare om min älskling var med. Sen ikväll blir det att vara med mamma och kanske bowla eller spela biljard får se :)


Dagens outfit

Jacka - H&M
Stickad tröja - BIKBOK
Linnet under - H&M
Jeans - Cubus


Örebro❤

" baby you light up my world like nobody else "

Hej, sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem för att be honom fixa lite pengar sen blir det in till stan med mamma och Micke. Vi ska fika lite och får se om jag köper något eller så, senare idag/ikväll blir det att va med Izabella och dra till gårn eller så och träffa lite folk :) nej nu ska jag ringa och kolla vart han tagit vägen.

 


Före & Efter

Hejsan, ligger i sängen och kollar på tv med mamma. Vi kollar på några typer som samlat massa saker i huset och sånt. Idag har jag inte gjort något förutom att förlängt mitt hår, tog lite längre än vad mamma och jag trodde. Satt nog i 4 timmar men äntligen är det klart och ser verkligen bättre ut än förut. Imorn vet jag inte vad som händer ska plugga sen får jag se vad jag hittar på eller så kanske jag tar fredagsmys för mig själv och sen på lördag eller söndag hoppas jag att jag kan åka till älskling. Nej nu ska jag kolla klart puss!❤


Har precis tagit bort mitt lös hår, orkade inte förut så nu är det av. Passar på att ta ett varmt bad sen blir det att sätta in nytt!❤


Killen i mitt ❤

Min kille Daniel är den underbaraste killen jag vet, utan honom skulle jag inte vara någonting. Jag älskar han mest av allt och kommer alltid göra det. 3/1 - 2012 var den bästa dagen, det var då jag fick min älskade Daniel. Världens bästa pojkvän!
Älskar dig så otroligt mycket❤❤❤❤


Godmorgon!

Hejsan, ligger just nu i sängen med mamma och kollar på "mannen som talar med hundarna" eller vad det heter. Ska snart ta ut mitt lös hår och sen sätta i nytt, kommer kännas mycket skönare att få i nytt hår. Igår så gjorde jag inte mycket städa mitt rum sen hjälpte jag mamma sen blev det film på kvällen. Nej nu ska jag kolla klart. Lägger upp bilder sen på håret:)


Dagens outfit❤

Skjorta - H&M
Tröja - ?
Byxor - Gina

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1825506/images/2012/pic_189845933.jpg" class="image">


Hemma hos älskling❤

"Godmorgon" sitter just ni vid datan har inga bilder på älsklings dator så det är därför jag bloggar från mobilen. Idag så vakna jag vid halv 8 sen vid 8 så åkte älsklingen till skolan och jag vart själv kvar hos honom. Har inte alls gjort mycket idag suttit vid datorn mest och lyssnat på musik. Får se vad som händer sen ska iaf hem så bloggar mer senare.


Så jävla skön tjej asså!


Mot Örebro❤


♥ ångrar mig så sjukt mycket

Ååh sitter och kollar igenom gamla bilder på mig innan jag klipte av mitt hår. Ångrar som fan att jag skulle klippa mig...


Då & Nu♥

Ja han har ju blivit lite större iallafall ;)

Alla ♥ Dag

Godmorgon världen!
Ligger just nu i sängen och kollar på TV. Idag så stannar jag hemma från praktiken för att där jag är suger så mamma ringde och sjukanmälde mig imorse. Idag så vaknade jag vid halv 8 typ och sen vid 8 så åkte älsklingen till skolan. Funderar på om jag snart ska gå ut med Dara sen fota lite, orkar inte bara ligga här hemma i sängen så kan ju passa på att gå ut lite. Idag så är det ju alla♥dag och får se vad som händer idag, älskling kanske kommer och så hittar vi på något eller så får se. Jag vet att jag inte bloggar men har sagt det 1000gånger en säger det igen. Har inte så mycket tid nu och så. Nej nu ska jag kolla lite på TV sen kolla nytt lös hår :)

Väntar på älskling!❤

Hejsan, har nyss ätit lite tårta med pappa och Runne och nu väntar jag på att älskling ska komma. Sen blir det att packa lite sen duscha sen ska jag hem till honom. Vet att jag inte har bloggat så mycket men har haft mycket att göra och har vart med Daniel så klart. Så kommer inte blogga mycket alls men ska försöka när jag har tid :)


Fruntimret står i köket!

Vaknade för ett ta sen och nu står jag i köket och ska göra lite mat till mig och pappa. Nej nu ska jag fortsätta ha det gött, och ikv blir det lite lördagsmys med mig själv ;):( haha


♥ nu säger jag godnatt

har fortfarande ont i huvudet och mår illa så ska ta och sova lite nu. Och så får vi se när jag vaknar hoppas jag mår bättre efter att ha sovit lite. Bloggar kanske mer senare.

Hos min moster!❤

Hejsan, sitter just nu hos min moster och väntar på bussen hem. Har vart här sen halv 1, när jag kom fick jag lite mat och sånt och nu sitter jag i soffan och kollar på "Livet på BB" ska snart börja gå till resecentrum sen blir det att åka hem. Är galet trött och har ont i huvudet så när jag kommer hem måste jag hjälpa pappa med att städa sen plugga.


På bussen

Sitter just nu på bussen med Ådi in till Örebro och sen vidare mot Kumla för att träffa älskling. Ådi är så söt när han sitter och tittar ut ur väskan, ska bli skönt att träffa älsklingen igen eftersom jag saknar han massor❤


❤Ådi ligger så fint

Ådi ligger så fint i sin nya väska som mamma köpte till mig igår. Han vägrar att gå ur den. Bra att han gillar den :)


3 Februari❤

Hejsan, sitter nu i skolan med Lovis och Dilan, vi ska snart gå ut och kolla på skyltfönster och massa. Känns ju så där eftersom det inte är varmt ute men men. Idag vet jag inte vad som händer ska förmodligen till Marieberg med pappa efter skolan sen blir det nog att vara hemma idag. Får se kanske har en filmkväll för mig själv haha. Ne men får plugga. Nej nu ska jag göra annat.
En månad med dig älskling, du är för underbar! Älskar dig❤


♥I just wanna see you strip right now


♥saker som Ådi kommer få!

För söta saker jag ska försöka beställa denna månad till min lilla Ådi, haha kommer gå på runt 2000kr men det är han värd :)

1 Februari!

Godmorgon, har nyss fixat mig och ska kolla lite på tv till bussen kommer. Igår efter skolan så åkte Daniel och jag till Marieberg och när vi var där fick jag min present och sen träffade vi hans mamma. Efter åkte vi hem och hämtade Ådi sen in till stan för att han skulle vaccinera sig. Efter det då åkte vi runt lite sen vid 9 var vi hemma sen sova han hos mig. Nu så har han åkt till skolan och jag saknar honom redan :* nej nu ska jag ta på mig och gå ut t bussen.
Halsbandet jag fick av älskling!❤


RSS 2.0