Snart är det nytt år!

Godmorgon, har typ nyss vaknat och ska snart göra lite frukost sen blir det att duscha och städa och sånt. Igår så hade Johanna och jag en hemma kväll, vi hade super kul och sånt. Nej nu ska jag göra lite frukost lägger upp ett inlägg senare :)


Godmorgon från Göteborg

Hejsan, ligger just nu i sängen och är lite små trött. Johanna somnade nyss om haha. Igår så var jag med Johanna och hennes kompisar på spa, det var super fint där och riktigt mysigt. Efter det så drog vi hem till henne så fixade jag mig lite sen åkte vi till Harrys och gjorde någon frågesport och så super kul. Taggar som fan till imorn för då är det NYÅR :D kommer bli bäst!


Fast

Hejsan, skulle just nu vara i Göteborg men eftersom ett X2000 hade gått sönder så fick vi vänta i Stenstorp i över 50 minuter så nu är jag i Falköping och vi är en timma försenade. Men men hoppas att timmen går fort så jag kan få komma fram till Göteborg


Dagens Outfit

Magtröja - Monki
Jeans - Gina


Mot Örebro

Sitter just nu på bussen och dom segar som fan, är hur taggad som helst på att åka till Göteborg nu. Har nog med hela min garderob haha.


Packar

Haha fick bli den stora väskan som åker med mig till Göteborg ;)


Ojojoj vilken Onsdag♥

Hej igen ;) Som ganska många vet så har det vart en skottlossning här i Odensbacken där jag bor, inte så trevligt men vet ju inte alls om det är säkert att bo här längre. Hmm lite sugen på att flytta! Aja dom har iaf tagit han som höll på och skjuta. Ska nu gå och fixa mig och sen vänta på att Daniel kommer hit en stund sen när han har åkt blir det att packa och sen lägga sig och kolla på film. Hoppas inte att dom ställer in tågen imorn till Göteborg eftersom det ska bli dåligt väder, kommer seriöst blir GALEN då!!!! Nej nu ska jag fixa mig.
Bilder kommer upp senare idag

Bort med utväxten

Sitter just nu hos mamma och färgar bort utväxten medan dom andra i Oden är och kollar vad som händer ;) haha. Idag har jag inte gjort så mycket efter att håret är klart blir det att tvätta massa kläder och sen packa och senare hoppas på att Daniel kommer och hälsar på lite. Och imorn drar jag till fina Göteborg, kommer bli underbara dagar!


Haha känner mig lite stolt!


Trött

Är så sjukt trött så nu ska jag sova ett par timmar!


Mot Örebro!

Hejsan, sitter just nu på bussen in till stan med Izabella. Hoppas jag hittar lite saker till nyår och sen annat, har fått så sjukt ont i halsen inge kul nu när jag åker till Göteborg på torsdag men får hoppas det går över. Inatt så landade Izabella och jag haha strömmen gick ett antal gånger och min dator typ gick sönder så vart inte så lyckat men kul hade vi iaf :)


LAN @ myplace

Hejsan, har nyss ätit lite och nu väntar jag på att Izabella ska komma. Vi ska lana och ha det super kul. Haha kan ju sluta med att jag somnar. Imorn så ska hon och jag in t stan så jag kan köpa lite saker till nyår och sen ska jag hämta ut mina tågbiljetter :)
Känns skönt att vara 1050kr rikare tack Malin!


Måndag♥

Godmorgon, har nyss ätit lite frukost och ska snart byta om och fixa mig. Kunde verkligen inte somna igår pga att det var värsta stormen. Så jag somnade runt 3-4 tror jag. Idag ska jag inte göra så mycket ska nog städa mitt rum lite och sen tvätta kläder tills torsdag. Sen ikväll kommer nog Izabella för att vi ska lana xD haha. Imorn blir det att åka in till stan och köpa lite smycken och sånt till nyår och sen kanske jag hittar något mer får se, kommer säkert göra det så :D Nej nu ska jag plocka undan lite sen ta på mig.
Gammal bild

Vadå sakna att vara brun?♥

vill åka till ett varmt land och SOLA så man kan bli riktigt BRUN :D :D :D :D :D :D

Nu ska jag...

vara lite osocial i världen och spela The sims, så hör av mig om ett par timmar eller så!

Min Vecka♥


Spelar spel med bästa pappa

Sitter just nu och spelar lite spel med pappa, vi har nog spelat 4 olika spel haha super kul har vi. Idag har jag inte gjort så mycket har vart rastlös som fan men sen gick jag ta mamma och hämta saker. Sen så har Johanna bokat tåg biljett till mig så drar till underbara Göteborg på torsdag och kommer hem på Måndag kväll :) nej nu ska jag fortsätta spela.


Detta fick jag♥

Fick nästan allt ja önska mig utom en iPad 2 hehe men den kanske kommer någon annan gång vem vet!
1.
2.
3.
4.
1. Parfym från Paris Hilton & Avril Lavigne + lite kropps kräm och sen en super fin ring
2. En resa till TURKIET i en månad, 23/6 åker jag!♥
3. Massa pengar :D
4. En underbar resa till bästa Johanna i Göteborg över nyår!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Julafton!

Denna jul har vart helt okej faktiskt, bästa julklapparna var Turkiet resan som blir av i sommar och sedan resan till Göteborg på fredag och allt annat med men det där va nog bäst. Just nu ligger jag i soffan med största huvudvärken så tror jag dör snart, ikväll blir det nog att sova tidigt och sen imorn så ska jag fira lite med mamma och Micke. Nej nu ska jag kolla lite TV om jag nu inte somnar!


Jul mys♥

Sitter nu i soffan och har kollat klart på Kalle Anka med familjen. Min mobil ''gick'' sönder trodde jag så var jätte ledsen men sen koppla jag in den i datorn och då funka den så var super glad :) Är super hungrig och vill äta mat nu men får vänta ett par timmar till. Nej nu ska jag umgås med familjen.
Lite ego bilder på mig!

God Jul♥

Godmorgon, idag är det jul som alla vet haha dom som har missat det kan ju logga in på fb och kolla ;) hahah. Nej men ska snart duscha lite och så sen bliir det att fixa mig och hjälpa pappa lite. Sen vid 2-3 kommer mamma hit och då blir det jul mys hos pappa kommer bli super kul. Det dåliga är ju att det inte är någon jul känsla, inge snö ute och + grader detta är ingen riktig jul. Men man får vara gald att det inte är så kallt iallafall. Får se om jag bloggar något mer idag kanske lägger upp lite bilder ikväll :D

Godmorgon världen♥

Idag fick jag äntligen sova länge, känns super skönt sov till 1 fast skulle kunnat sova längre om folk slutar ringa mig på morgonen. Men sånt får man räkna medibland. Idag så ska jag inte göra så mycket ska fixa lite saker innan julafton och sen så ska jag träffa Izabella senare. Igår så var jag på bio och kollade på In Time med Johannes, filmen var bra men kunde vart ett bättre slut tyckte slutet inte var så jätte bra. Filmen slutade vid 11 typ sen så skulle Johannes äta lite så vi gick till donken men det var stängt så vi åkte till MAX. Äckligt att äta där men aja haha xD. Sen åkte vi hem, var galet trött när jag kom hem så gick och la mig direkt. Nej nu ska jag byta om sen gå ut med Dara i det tråkigt vädret. VILL HA MER SNÖ!!

Bio♥

Hejsan, har nyss fixat mig och ska snart gå till pappa och hämta ett par skor som jag ska ha på mig ikv. Som sagt så ska jag på bio med Johannes, kommer bli super kul och jag hoppas att filmen är riktigt bra. Idag har jag inte gjort ett skit mammas mobil ringde vid 7-7 imorse trodde jag men klockan var bara 11 xD haha så jag fick gå upp då men sen vart jag så trött så gick och la mig igen (y) Nej nu ska jag hämta mina skor.

Gräv en tunnel !


JULLOV NU DÅ♥

Hejsan, sitter just nu och kollar på postkodmijonären. Min förra/föra lärare är med i det programet haha helt sjukt. Idag så var det skola slutade vid 12 och sen efter dä drog jag och Emil hem till honom och kollade på Bolibompa det äger. Nej nu ska jag kolla klart på postkod.... och sen blir det film :) Imorn kväll ska jag på bio med Johannes kommer bli super kul :)

05:24

Godmorgon, har nyss ätit lite frukost och ska snart fixa håret lite. Är så sjukt trött så tror jag dör sov inte alls många timmar idag men men sånt som händer ibland. Idag så är det julavslutning i skolan och tror jag slutar 12 sen efter det har jag jullov så jävla skönt ska det bli. Nej nu ska jag fixa mig och så.


Godmorgon!

Vaknade för ungefär 1 timma sen, sjukt skönt att sova länge idag. Ska snart börja plugga lite, fast innan ska jag nog ut och gå en lång promenad med Dara. Imorn får man jullov galet skönt slutar vid 12 tror jag. Nej nu ska jag äta frukost!


Någon som älskar snön?

Haha släppte ut Dara när jag vaknade och jävlar vad glad hon var eftersom det är snö ute. Hon sprang runt som en galning så söt var hon.


Trött tjej säger godnatt!


Snö♥


Underbar kväll

Hejsan, just nu sitter jag och pratar lite med mamma och pappa. Ska snart fixa mig lite. Igår så var jag och Izabella på Club Noise och kan säga att det var mycket roligare denna gång än förra. Fy vad kul Izabella och jag hade haha vi var lite onormala men vem bryr sig :) vi kom hem vid 1 halv 2 och jag somnade vid 4-5 tror jag. Så idag ska jag lägga mig tidigt. Men innan måste jag plugga lite. Nej nu ska jag prata lite med mamma och pappa bloggar mer senare tror jag :)


Underbar lördag morgon!

Godmorgon folket!
Sitter i soffan och kollar på familjen flinta haha Känns som om man är 4år igen :) nej men ska snart ta och lägga mig i ett varmt bad med ansiktsmask eller hur det stavas. Sen blir det bara att ta det lugnt. Ikväll blir det Club Noise med Izabella, får hoppas det är bättre än förra gången :D nej nu ska jag mysa lite till i soffan!


Fredagsmys!

Hej, kom nyss hem från kyrkan dom sa att det tydligen var en "fest" där haha nej men va lite med Izabella idag annars har jag inte gjort så mycket idag. Ska snart lägga mig i sängen och äta godis och glass perfekt fredagsmys!


Hahaha seriöst♥


Snart helg igen!!!

Hejsan, ska snart lägga mig i ett varmt bad och tagga till lördag. Idag har jag inte gjort alls mycket jul handlat lite med Izabella sen åkte jag hem. Efter badet blir det att plugga lite tror jag och sen vänta på att pappa ska komma hem. Är super trött så ska "försöka" sova tidigt ikv men det kommer säkert inte gå. På lördag blir det club noise med världens bästa Izabella så får tagga till det nu. Lägger upp senare vad jag köpte i stan.
Älskar dig Izabella!


Godmorgon♥

Har nyss fixat mig och ska snart gå ner till bussen. Ska inte till stan med mamma eller ja jag ska med henne till hennes skola, hehe ska faktiskt bli kul så får jag se om hon sköter sig eller inte. Nej men sen så efter ddet blir det hem och städa rummet sen plugga lite, måste göra klart hemma provet som ska lämnas in imorn. Nej nu ska jag ta och göra lite annat :D
jag just nu!

Mange Makers - Mange Bjuder♥


13/12/11

Hejsan, sitter just nu och halv sover i soffan är sjukt trött. Ska snart packa ihop mina saker och sen gå till mamma, hon sa att hon hade en överraskning till mig hemma. Hmm undrar vad det kan vara tror hon har gjort om i mitt rum som alltid menmen får se vad det är tar kort och visar senare. Nej nu ska jag packa mina saker och imorn så är man ju ledig och då blir det kanske att åka till marieberg och sen åker jag till Wadköping skolan ;)

Ååh...

Godmorgon, sitter just nu nere i soffan och kollar på TV. Är så trött att jag knappt han hålla mina ögon öppna, har aldrig sovit så här dåligt på sjukt länge vakna varje timma kändes det som. Det första jag ska göra när jag kommer hem från skolan är att sova!!!! Nej nu ska jag äta frukost!


Bakning på hög NIVÅ♥

Hejsan, står just nu i köket och bakar lite. Går faktiskt riktigt bra som alltid så klart. Idag så var det skola och vi gjorde inte så mycket hade matta på morgonen sen hade vi idrott sen film på svenskan så det har vart riktigt lugnt idag. Men imorn så är det lång dag :( men skönt att vara ledig på onsdag och då blir det att åka till Wadköping skolan heh det ska bli riktigt kul hoppas jag och sen får man fin besök ;) Nej nu måste jag fortsätta baka.

Sjukhuset!

Hejsan, har nyss läst lite men kommer knappt ihåg vad jag har läst. Går seriöst inte att läsa flera sidor och sen komma ihåg allt menmen får läsa om allt senare igen. Idag så fick jag åka in till sjukhuset med pappa för han var orolig över en sak, först tänkte dom hämta honom i en ambulans men han sa att han kunde köra själv. Så vi fick sitta på sjukhuset i ungefär 2-3 timmar inte så farligt. Och det slutade bra han mår jätte bra nu och det var inga fel som tur. Ska snart lägga mig i soffan och kolla på tv sen vet jag inte vad som händer är så bak sugen, vill baka något men vet inte vad :( så får göra det på onsdag då jag är ledig :D

Godmorgon bitches♥

Idag fick man inte alls sova länge för att pappa kom och väckte mig vid 11... aja när jag vakna så gick jag ner och åt lite frukost sen plugga jag lite. Ska snart ta en duschen sen blir det att åka och handla med pappa, idag ska jag inte göra ett skit eller det ända jag ska göra är att plugga och ta det lugnt. Ska nog också beställa mitt nya löshår får se vad mamma säger annars så tar jag det efter nyår. Veckan som kommer är as chill är ledig på onsdag så blir bara skola i 4 dagar. Nej nu ska jag ta och duscha, bloggar mera sen.

De Vet Du - Sture P♥

Hahah asså wtf ?!?! xD
mina killar asså ;) hahaha   

Plugga plugga plugga...

nu blir det att plugga i ett par timmar. Får se om jag blir klar till 6 men det tror jag inte så bloggar när jag är klar!


Lördag lördag lördag lördag♥

Godmorgon, sitter just nu hos pappa och väntar på att två snubbar ska komma hit. Vi ska tydligen sätta in ett larm och sånt eller ja vi får se hur det kommer att bli. Idag så vakna jag upp hos mamma med ********** och ja vi var lite sega i början jag var super törtt iallafall hehe. Idag ska jag plugga och skrivaa klart sydamerika eller ja jag ska iallafall försöka har ganska mycket kvar menmen. Sen ikväll får jag se vad som händer kanske bara blir en lugnt myskväll här hemma :) Nu ska jag fixa mig lite.

FREDAG!!!!

"Godmorgon" sitter just nu på tåget och väntar på att det ska åka. Sen blir det att åka till skolan, är inte alls taggad är så trött haha. Nej men efter skolan ska jag med pappa till m-berg för att köpa något sen ska han bisikta/besikta eller hur det nu stavas sin bil sen blir det att åka hem :)


Ojdå!?

Godmorgon, ska snart gå ner till bussen. Haha försov mig idag -.- och när jag vakna vart jag arg för orkar inte åka buss vill åka taxi. Menmen det är sånt som händer. Så är i skolan vid halv 10, idag så ska jag träffa Gustav efter flera månader :) ska faktiskt bli kul att träffa honom. Sen ikv ska jag kolla lite på en innebandy match så ska försöka blogga lite :) nej nu ska jag ta på mig jackan.


Godmorgon

Ska snart gå till taxin, orkar inte åka till skolan idag är så sjukt trött så vill bara tillbaka till min varma säng och somna om. Menmen får sova när jag kommer hem! Nej nu måste jag ta och gå-.- :)


Vilka är bäst ?

Jag ska ju ta ur mitt lös hår och ha clips istället, men vet inte från vilket företag jag ska beställa ifrån. Så nu behöver jag er hjälp!
Vilket företag är bäst ?!
Happyhair?
Eller Rapunzel of Sweden ?

Seg måndag eller ?

Hejsan, märkte att mitt inlägg kom upp sent. Menmen jag har iaf pluggat sen 3 och jag är inte klar en har naturkunskapen och matten kvar att göra. Idag ska har jag inte gjort alls mycket vart i skolan och ruttnat lite sen åkt hem, seriöst när jag tog bussen hem kändes det som om jag satt på bussen i flera timmar trodde aldrig att jag skulle komma hem. Men snart kommer Izabella hit och då blir det att ta en paus från åliggandet och dra ut. Så får se om jag bloggar mera sen!:D


Plugg

Nu blir det att plugga ett par timmar så bloggar efter!


Söndag♥

''Godmorgon'' har typ nyss kommit hem från stan och är så sjukt jävla trött, tror jag dör snart. Så idag ska jag bara ta det lugnt, ska plugga lite nu och sen efter ska jag bara ta det lugnt. Kommer nog inte blogga något mer idag får se. Men nu ska jag plugga.

Mot Örebro!

Hejsan, sitter hos mamma och väntar på att Pontus och Christiffer ska komma och hämta mig, sen blir det in till stan. Får hoppas att jag inte får massa ont i min tå :( men det tror jag inte. Nej nu ska jag ta och fixa det sist!


Lördag!

Godmorgon!
Sitter just nu i köket och ska äta lite frukost för har nyss duschat. Idag så ska jag plugga och hjälpa pappa sen får vi se om det blir att åka in till Örebro :) nej nu ska jag äta lite :)


Hemmakväll♥

Hello bitches!
Ikväll så får det bli en hemma kväll för att pappa sa att jag var tvungen att vila min tå eftersom jag inte åkte till skolan idag. Så ska snart ta och lägga mig i sängen och kolla på en film och sen försöka somna till den, sov ju inte mycket inatt så mina ögon vill bara stängas hehe. Imorn så hoppas jag på att kunna åka in till Örebro och träffa lite underbara människor och bara ha kul! Nej nu ska jag byta om och gå upp :D
Älskar min läppar! Och nej jag puttar in med mina läppar på bilden, det är original. För dom som tror det

Vad ska man ha ?!?

Har sjukt svårt att välja om jag ska ta ur mitt lös hår och ha clips istället för att ha wax/vax slingor. Kommer nog byta ut det efter nyår eller ja innan jag fyller år, så får se jag kommer nog att använda clips och sen byta innan jag åker utomlands i sommar. Ska prata lite med mamma om det så får vi se hur det blir.

Fredag♥

Hejsan alla söta människor!♥
Just nu sitter jag och tar det lugnt i soffan med foten högt uppe, var inte alls smart att åka på öppethus igår eftersom att jag idag inte kunde åka till skolan. Jag ansträngde(stavning) mig för mycket igår och det började blöda ganska mycket och jag hade hur ont som helst i natt så har inte sovit så mycket. Så idag ska jag inte alls göra mycket ska bara ta det lugnt här hemma, kolla på film eller något sånt. Får se om jag träffar Izabella en stund senare idag.
Gud vad dagarna går fort alltså, kändes som om det nyss var Oktober men nej nej snart är det jul och jag går bara 2 veckor och 2 dagar till i skolan. Och det känns så sjukt skönt. Längtar sjukt mycket till jul och nyår. Hoppas på att dom två dagarna kommer bli mycket roliga. Jag vet att jag är dålig på att lägga upp inlägg och sånt men det mycket med skolan och sånt så jag hinner inte riktigt med, hinner knappt med mitt eget liv. Så det är lite stressigt men ska försöka bättra mig :) (haha det säger jag varje gång)


Godmorgon♥

Ligger just nu i sängen med foten högt upp, ska snart ta en alvedon för att det inte så göra så ont. Igår bloggade jag inget för att jag var super trött, mådde illa och hade ont i huvudet så det var därför. Idag stanna jag hemma från skolan men får se om jag kan åka på öppethus på min skola sen, ska kolla om jag kan ha några bra skor på mig, fast om jag har ont är jag tvungen att stanna hemma så får se hur det blir. Nej nu ska jag ta och äta lite frukost och sen ringa pappa.

RSS 2.0